Τα ζώδια τον μήνα Οκτώβριο

in Astrology/Culture by

Τι γίνετε όταν η ενημέρωση μας όσον αφορά τα ζώδια είναι με παραμέτρους 2000 χρόνια πριν ; Ο αστρικός χάρτης αλλάζει το ίδιο και τα ζώδια μας. Περισσότερες πληριοφορίες σχετικά με αυτές τις αλλαγές τον επόμενο μήνα!

Ο Αιγόκερως (21 Ιανουαρίου – 16 Φεβρουαρίου)

Άλλη μια πονηρή περίοδος ξεκινάει, κυρίως λόγω της ενέργειας που φέρνει ο ”τυχερός” Δίας. Ιδιαίτερη προσοχή λοιπόν στις πρώτες τρεις εβδομάδες, οπότε να μην αφήσετε κανένα από τα σημαντικά καθήκοντα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Υδροχόος (17 Φεβρουαρίου – 12 Μαρτίου)

Ένας  πιο ανενεργός και πιο μη φιλικός μήνας αναμένεται να είναι ο Οκτώβριος σε σύγκριση με το Σεπτέμβριο του 2016. Με τόσα πολλά αρνητικά πλανητικά γεγονότα θα παρατηρήσετε αύξηση των αρνητικών ειδήσεων στην ζωή σας. Το κυριότερο, η περίεργη πλευρά του Ποσειδώνα θα επικρατήσει τον Οκτώβριο του 2016.

Ο Ιχθύς (13 Μαρτίου – 18 Απριλίου)

Η είσοδος του Κρόνου στον Σκορπιό αναστατώνει τα οικονομικά σας. Πιο συγκεκριμένα, στα επαγγελματικά  ενδεχομένως να έχετε προβλήματα, γι’ αυτό συνιστούμε επιφυλακτικότητα. Από την άλλη τα ερωτικά θα σας φέρουν ευχάριστες εκπλήξεις. Ωστόσο όσοι είστε δεσμευμένοι, καλό θα είναι να αποφύγετε τα ταξίδια αυτό το μήνα.

Ο Κριός (19 Απριλίου – 14 Μαίου)

Τα δυόμιση χρόνια που θα μείνει ο Κρόνος στον Σκορπιό, θα σας οδηγήσει σε μικρές, αλλά καλές αλλαγές στον αισθηματικό τομέα. Ωστόσο, η διασκέδαση σας αυτόν τον μήνα θα είναι περιορισμένη εξαιτίας όγκου υποχρεώσεων. Όμως μην το βάζετε κάτω, αφού τα οικονομικά κρύβουν θετικές ευκαιρίες για εσάς.

Ο Ταύρος (15 Μαίου – 21 Ιουνίου)

Ο Κρόνος βρισκεται πλέον στον Σκορπιό και για σας αυτό σημαίνει νέες επαγγελματικές φουρτούνες, όμως η ψυχολογική σας ευεξία θα σας βοηθήσει να τα ξεπεράσετε. Γι αυτό μην σταματήσετε να προσπαθείτε για την επίτευξη των στόχων και επιθυμιών σας. Τα οικονομικά δεν είναι ο τομέαας σας αυτόν το μήνα, γι’ αυτό να είστε φιδωλοί στα έξοδά σας. Τέλος αποφύγετε τυχών αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

Ο Δίδυμος (22 Ιουνίου – 20 Ιουλίου)

Για εσάς ο μήνας που διανύουμε είναι ιδιαίτερα εύφορος. Γι’ αυτό μην διστάσετε να εμπιστευτείτε τους ανθρώπους γύρω σας. Στον επαγγελματικό τομέα να αναμένετε προτάσεις που ενδεχομένως αν τις χειριστείτε σωστά, να αλλάξουν τη ζωή σας.

Ο Καρκίνος (21 Ιουλίου – 10 Αυγούστου)

Ο Ήλιος που είναι κυβερνήτης σας και θα σας χαρίσει μια Νέα Σελήνη από την πρώτη ημέρα του μήνα, η οποία φέρνει ιδιαίτερη προσοχή στα έξοδα σας και εμπορικές συμφωνίες αλλά και στις σχέσεις με τους φίλους σας και τα αδέρφια σας, αλλά και έως  2 Νοέμβριου φέρνει μη αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού δείκτη άγχους . Τα σχέδιά σας ίσως να μην λειτουργούν καλά και οι στόχοι σας μπορεί να μην επιτευχθούν τόσο εύκολα όσο πριν.

Ο Λέων (11 Αυγούστου – 16 Σεπτεμβρίου)

Νέα εμπόδια εμφανίζονται αυτό το μήνα και ίσως να νιώσετε μόνοι. Είναι παροδικό όμως, γι’ αυτό να έχετε υπομονή. Αν κάποιος που χρόνια έχετε να αντικρύσετε βρεθεί στο δρόμο σας, μη διστάσετε να εκφράσετε το θαυμασμό σας. Ίσως έχει πολύ ωφέλιμες επιπτώσεις την περίοδο που διανύουμε. Τέλος τα οικονομικά σας να αναμένετε να περάσουν κρίση, οπότε τυχόν επενδύσεις είναι καλύτερο να αποφευχθούν.

Ο Παρθένος (17 Σεπτεμβρίου – 31 Οκτωβρίου)

Με την έξοδο του Κρόνου από τον Ζυγό, θα χρειαστείτε λίγο χρόνο να περιφρουρήσετε τα οικονομικά σας. Το πρώτο μισό του μήνα ίσως έχετε ευχάριστα νέα απο κάποιο κοντινό σας πρόσωπο ή συναδελφό σας. Το δευτερό μισό όμως αποφύγετε να θέσετε νέους στόχους, καθώς με τη Νέα Σελήνη δε θα επηρρεαστείτε θετικά.

Ο Ζυγός (01 Νοεμβρίου – 23 Νοεμβρίου)

Ο Κρόνος μπαίνει στον Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει για τα επόμενα διόμιση χρόνια. Δεν είναι ακόμα η ώρα να ξεκαθαρίσετε πράγματα στη ζωή σας. Τα οικονομικά ίσως είναι καλύτερος τομέας να ασχοληθείτε. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρο, ενώ ο υπόλοιπος μήνας πρέπει να αντιμετωπιστεί με επιφυλακτικότητα.

Ο Σκορπιός (24 Νοεμβρίου – 29 Νοεμβρίου)

Καθώς ο Άρης αυτή τη βδομάδα μπαίνει στον Τοξότη, σας κάνει να νιώθετε ήρεμοι και γαλήνιοι. Μην αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες αυτή την περίοδο καθώς στα επαγελματικά θα φανείτε ιδιαίτερα πιεσμένοι. Κάντε υπομονή όμως γιατί στο τέλος του μήνα θα χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και θα απολάυσετε τους καρπούς της πίεσης των προηγούμενων ημερών.

Ο Οφιούχος (30 Νοεμβρίου – 18 Δεκεμβρίου)

Ο μήνας αυτός για εσάς ενδεχομένως να κρύβει μεγάλες και ευχάριστες εκπλήξεις. Η στενότερη επαφή με τη σχέση σας μπορεί να σας αποτρέψει από πολλούς μπελάδες. Η επικοινωνία σας με τους συναδέλφους σας θα καλυτερεύσει. Στον επαγγελματικό τομέα φανείτε ανοιχτόμυαλοι. Ίσως ήρθε η ώρα να βγείτε από το οικονομικό τέλμα που αντιμετωπίζετε.

Ο Τοξότης (19 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Το μήνα που διανύουμε αποφύγετε τις εντάσεις με τη σχέση σας. Ίσως περάσουν τα άκρα, οπότε παραμείνετε επιφυλακτικοί. Στα επαγγελματικά επίσης μπορεί να χρειαστεί να αποφύγετε διαπληκτισμούς με συναδέλφους. Όμως μην αγνοείται ότι μπορεί πάντα να σας βοηθήσουν και να αποφύγετε μεγάλο κομμάτι εργασίας. Ισσοροπημένη συμπεριφορά σε όλους τους τομείς θα είναι επιτυχία για εσάς αυτήν την περίοδο.

 

Latest from Astrology

Go to Top