Το έξυπνο κρασί

in Gastronomy by
Μια νέα εποχή ξημερώνει στο χώρο του κρασιού, αφού αυτό το καλοκαίρι το tadeefi.gr κάνει το μεγάλο βήμα και μπαίνει στο χώρο του εμπορίου. Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε το πρώτο των πρώτων, το πιο έξυπνο από τα έξυπνα, που έχουν κάνει την εμφάνιση τους κατά καιρούς στη χώρα μας.
Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το ΕΞΥΠΝΟ ΚΡΑΣΙ…..
Το ΕΞΥΠΝΟ ΚΡΑΣΙ είναι ένα προϊόν που απευθύνεται τόσο στους οινόφιλους όσο και στους επαγγελματίες της εστίασης. Ένα επαναστατικό προϊόν με ακόμη πιο επαναστατικές εφαρμογές που θα σας αφήσουν κατάπληκτους! Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι κορυφαία και κλεμμένη από μυστικούς κώδικες που βρέθηκαν χαραγμένοι με laser σε μαρμάρινες πλάκες μέσα στις στοές της αρχαίας Αθήνας. Με περηφάνεια και καμάρι, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε τις δυνατότητες του ΕΞΥΠΝΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ…
  • Ειδικό ενσωματωμένο τσιπ αναγνώρισης φωνής.
Δεν μπορείτε να προφέρετε σωστά κάποια ποικιλία και γίνεστε ρόμπα στην παρέα σας όταν παραγγέλνετε κρασί;
Ο σερβιτόρος στο μαγαζί σας μιλάει τόσες ξένες γλώσσες ( όπου ξένες γλώσσες εννοούμε την σωστή προφορά του ονόματος της ομάδας) όσα και τα πρωταθλήματα του κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΙΜΑ και καρδιοχτυπάτε κάθε φορά που παρουσιάζει την φιάλη που σερβίρει;;;
Το ΕΞΥΠΝΟ ΚΡΑΣΙ ήρθε να σας λύσει τα χέρια με το πανίσχυρο ενσωματωμένο τσιπάκι του, το οποίο μπορεί να αναγνωρίσει άναρθρες εκφράσεις μεταφέροντας τις σε ειδική οθόνη στην ετικέτα της φιάλης. Δεν μπορείτε να προφέρετε σωστά το Ρίζιγκ, το Γκεβουτσαμίνε, το Σαβινιό Μπλάνκ, ή το Σιράχ; Το έξυπνο τσιπάκι μεταφέρει στην οθόνη της φιάλης ΣΩΣΤΑ αυτό που εσείς προφέρατε ΛΑΘΟΣ, έτσι ώστε να μην σας προδώσουν ποτέ οι ελλιπείς σας γνώσεις.
Η χρήση τεχνολογίας αιχμής επιτρέπει στο τσιπάκι να αναγνωρίζει και άλλους ήχους και να τους μεταφράζει σε ποικιλίες. Ακόμα και ο ήχος γαργάρας ή πνιγμού μπορεί να αναγνωριστεί σαν την ποικιλία Bourboulenc!
Το έξυπνο τσιπάκι μπορεί να αναγνωρίσει και ντοπιολαλιές σπάζοντας το Αθηνέζικο κατεστημένο προφοράς και γραφής των ποικιλιών στα ελληνικά. Έτσι, για τα καρντάσια στη βόρεια Ελλάδα το τσιπάκι μπορεί να αναγνωρίσει την Μαλλλαγουζιά και το Λλλημνιό με τα αντίστοιχα «Λάμδα» που εκφέρατε.
Αντίστοιχα στην Θεσσαλία και την ορεινή Στερεά Ελλάδα, υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστούν ο Ρουδίτ’ς, του Μερλού, η Λημνιούνα και το Μπατίκ΄. Για τους φίλους στην Κρήτη να ζητήσουμε υπομονή καθώς μαζί με το Δαφνηί και το Μαντηλάρηι δεν έχουμε ακόμα επιτύχει να αναγνωρίζεται και ο ήχος από το Καλάσνικοφ ή το Γκλοκ.
  • Ειδική αμπούλα στιγμιαίου κρότου.
Το ΕΞΥΠΝΟ ΚΡΑΣΙ διαθέτει στον πάτο της φιάλης ειδική αμπούλα που με το σπάσιμο της μιμείται τον ήχο ανοίγματος σαμπάνιας. Για όλους εσάς που θέλετε να κάνετε χαϊλίκια στην παραλία, το πάρκο ή το καράβι για Ίο είναι η ιδανική λύση! Η πατέντα μας είναι εξίσου πρακτική και για τους επαγγελματίες ταληροφονιάδες της εστίασης, που θέλουν να κάνουν επίδειξη, χωρίς να χρειάζεται να σκέφτονται αν θα χρειαστεί να μειώσουν τη φέτα στη χωριάτικη, για να βγάλουν τα σπασμένα μια κερασμένης φιάλης.
Η αμπούλα είναι εύκολο να σπάσει ασκώντας μικρή πίεση με το δάχτυλο ενώ, η τοποθέτηση της στον πάτο της φιάλης την κρύβει από τα μάτια των τριγύρω εξασφαλίζοντας την επιτυχίας σας. Συνιστούμε μόνο την εξάσκηση για να επιτευχθεί ο συγχρονισμός, καθώς καμία φιάλη δεν κάνει το χαρακτηριστικό «ΠΟΠ» 20 δευτερόλεπτα μετά το άνοιγμα της.
  • Ειδική επικάλυψη της φιάλης.

Η εμφάνιση της φιάλης ακολουθεί την τελευταία λέξη της μόδας και έχει σαρώσει όλους τους διαγωνισμούς καινοτομίας και παρουσίασης στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Η φιάλη έχει επενδυθεί με ειδικούς κρυστάλλους που λαμπυρίζουν σαν ΣΤΡΑΣ κάτω από το φως του ηλίου, ώστε να ξεχωρίζετε οπουδήποτε ανοίξετε την φιάλη. Επιπλέον, για το βράδυ, η φιάλη έχει επενδυθεί και με στρώμα μπογιάς που φωσφορίζει κάτω από το φως των κεριών, λαμπτήρων αλλά και του φεγγαριού χαρίζοντας σας μοναδικές στιγμές υπερπροβολής
όπου και αν βγάζετε γούστα.

  • Οι φιάλες μας έχουν τουλάχιστον 2 ½ χρόνια εξασφαλισμένης φρεσκάδας.
Στην ειδικά σχεδιασμένη ετικέτα το ΕΞΥΠΝΟ ΚΡΑΣΙ δίνει την δυνατότητα σε όλους τους οινόφιλους, που δεν έχουν καταλάβει ότι το ψάρι τρώγεται μόνο φρέσκο αλλά το κρασί δεν είναι ψάρι, να πίνουν ή να προσφέρουν το πιο φρέσκο κρασί στην πιάτσα. Η ετικέτα παρέχει την δυνατότητα αναγραφής της επιθυμητής χρονολογίας – με τη χρήση ειδικού μαρκαδόρου που σας αποστέλλουμε με την πρώτη παραγγελία – με την δυνατότητα να σβηστεί το τελευταίο ψηφίο απλά με λίγο φτύσιμο και τρίψιμο. Έτσι μπορείτε να έχετε πάντα κρασιά τελευταίας εσοδείας πριν από όλους τους άλλους (μόνο προσοχή να μην βιαστείτε γιατί κρασί του 2019 δεν έχει ακόμα παραχθεί).
Αυτό είναι το νέο επαναστατικό προϊόν που το tadeefi.gr περήφανα παρουσιάζει τώρα και στην Ελλάδα. Το tadeefi.gr αποτελεί τον νόμιμο και αποκλειστικό του εισαγωγέα του ΕΞΥΠΝΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ. Προσοχή στις φθηνές απομιμήσεις.
Αν το κρασί σας κάνει να φαίνεστε χαζός, η ταλαιπωρία σας τελειώνει εδώ με το ΕΞΥΠΝΟ ΚΡΑΣΙ. Η λύση για κάθε ένας σας και η εξασφάλιση για ατελείωτα χαϊλίκια και γούστα.
This photo is not the original. Photo editing Sanchezguru
Photo: Courtesy of Kuvée via Facebook
Tags:

Latest from Gastronomy

Vegan Chai Latte (Συνταγή)

Κρεμώδες, ισσοροπημένα πικάντικο και γευστικά ιδιαίτερο. Το τέλειο ζεστό ρόφημα για χειμωνιάτικες
Go to Top