Φεστιβάλ Κορεάτικου Κινηματογράφου 2017

in Culture/Drasis by

Η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κορέας και το Ίδρυμα Κορέας παρουσιάζουν το δεύτερο Φεστιβάλ Κορεατικού Κινηματογράφου της Αθήνας στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος 177 78) από τις 30 Μαρτίου μέχρι 3 Απριλίου.

Σάββατο 1 Απριλίου, στις 20:00 (Είσοδος Ελεύθερη, Ελληνικούς Υπότιτλους)

“My Love, My Bride” (2014) (Διάρκεια: 111’)
– Είδος Ταινίας: Ρομαντική, Κωμωδία / Ηθοποιοί: Jo Jung Suk, Shin Min-ah

Κυριακή 2 Απριλίου, στις 20:00 (Είσοδος Ελεύθερη, Αγγλικούς Υπότιτλοι)

“Duresori: The Voice of East” (2012) (Διάρκεια: 110’)
– Είδος Ταινίας: Δράμα, Εφηβικό / Ηθοποιοί:  Jo Ah Reum, Choi Eunhye,

Δευτέρα 3 Απριλίου, στις 20:00 (Είσοδος Ελεύθερη, Ελληνικούς Υπότιτλους)

“The Front Line” (2011) (Διάρκεια: 133’)
– Είδος Ταινίας: Περιπέτεια, Δράμα, Πολεμικό / Ηθοποιοί: Go Soo, Shin Ha Kyun

My Love, My Bride (2014)

 

 

Μια γρήγορη ματιά στο δραματικό γάμο ενός νεαρού ζευγαριού (κωμωδία, δραματική) Ο Young-min και η Mi-young είναι ένα νιόπαντρο ζευγάρι που παντρεύτηκε αμέσως μετά την αποφοίτησή τους από το πανεπιστήμιο. Μετά το μήνα του μέλιτος όμως, όλα αλλάζουν και αρχίζουν να μαλώνουν συνεχώς μεταξύ τους. Στην προσπάθειά τους να σώσουν το γάμο τους, μαθαίνουν τι πραγματικά σημαίνει έρωτας.

The Voice of the East (2012)

 

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, μια παρέα μαθητών τραγουδούν τη μελωδία της ευτυχίας! (δραματική, μιούζικαλ) Ένα χρόνο πριν αποφοιτήσουν από το σχολείο παραδοσιακής κορεατικής μουσικής όπου φοιτούν, μια ομάδα μαθητών αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της εισαγωγής στο πανεπιστήμιο. Αναγκασμένοι να παρακολουθούν έξτρα μαθήματα για να αναπληρώσουν τις απουσίες τους, οι μαθητές έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα πρόκληση: να τραγουδήσουν ως χορωδία και να σώσουν τη φήμη του σχολείου! Στην προσπάθειά τους αυτή δοκιμάζονται οι ικανότητές τους αλλά και η φιλία τους. Σιγά σιγά προετοιμάζονται ολόψυχα για μια φοβερή παράσταση, αλλά ο διαγωνισμός ξαφνικά ακυρώνεται και η ομάδα κινδυνεύει να διαλυθεί.

The Front Line (2011)

 

Μία πολεμική, δραματική ταινία που επικεντρώνεται στη τελευταία μάχη του Κορεατικού πολέμου, η οποία καθόρισε τα σύνορα μεταξύ Νοτίου και Βορίου Κορέας (πολεμική, δραματική) Προς το τέλος του Κορεατικού πολέμου, διατάσσεται παύση πυρός, αλλά στην ανατολική πρώτη γραμμή στους λόφους Aerok, σε μία έκταση που αποκαλείται Aero.K, η σκληρή μάχη συνεχίζεται. Ο αγώνας με σκοπό την κατάληψη του στρατηγικού σημείου για να καθοριστούν τα σύνορα ανάμεσα στις δυο Κορέες είναι το απόλυτο έπαθλο. Ένας στρατιώτης που ονομάζεται Kang συναντάει το παλιό φίλο του, Kim, ο οποίος φαίνεται να εφημερεί στο χάος της μάχης.

H συγκεκριμένη δράση είναι δωρεάν.

Source : www.mcf.gr

Feature Photo Edit: Sanchezguru

 

Latest from Culture

CHEAPART ATHENS 2017 (Free Events)

Το μέλλον σχεδιάζεται από τους πρωτοπόρους «Οι καινοτόμοι δεν έκαναν τον κόσμο
Go to Top