Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017, Νύχτες Αλληλεγγύης: Cinema Paradiso Project (Free Events)

in Culture/Drasis by

Σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι στους μαγικούς δρόμους της έβδομης τέχνης μας καλούν το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, από το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 – Νύχτες Αλληλεγγύης, οι Cinema Paradiso Project.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Το 10μελές σχήμα διασκευάζει τις νότες που έντυσαν τα κινηματογραφικά μας όνειρα και μεταφέρει το ταξίδι από τη μεγάλη οθόνη στη σκηνή. Κατά τη διάρκεια της cine-περιπλάνησης City of Stars (από το ομώνυμο κινηματογραφικό τραγούδι), οι Cinema Paradiso Project παρουσιάζουν soundtracks από τον διεθνή και ελληνικό κινηματογράφο συνδυάζοντας latin ηχοχρώματα, rock στοιχεία και έντεχνη ελληνική μουσική ενώ οι ήχοι μπλέκονται με εικόνες που προβάλλονται ζωντανά».

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρους/ες και εμποδιζόμενα πρόσωπα καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Η συγκεκριμένη δράση είναι δωρεάν!

Info
Ώρα έναρξης συναυλιών: 8.30 μ.μ.
Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά είδη και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς – Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

These photos are not the original. Editing Sanchezguru.

Source: www.ert.gr                          Article: Oι Cinema Paradiso Project στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Latest from Culture

CHEAPART ATHENS 2017 (Free Events)

Το μέλλον σχεδιάζεται από τους πρωτοπόρους «Οι καινοτόμοι δεν έκαναν τον κόσμο
Go to Top