5 φίλοι βγάζουν την ίδια φωτογραφία εδώ και 35 χρόνια

in Cosmos by

Πέντε φίλοι από το Γυμνάσιο  Santa Barbara High School βγάζουν κάθε πέντε χρόνια την ίδια φωτογραφία, στην ίδια περιοχή, στο ίδιο παγκάκι εδώ και 35 χρόνια.
Από τα αριστερά προς τα δεξιά συναντάμε τους John “Wedge” Wardlaw, Mark Rumer-Cleary, Dallas Burney, John Molony and John Dickson.
”Δεν μπορώ να πιστέψω πως εδώ και 35 χρόνια αναπαριστούμε την ίδια φωτογραφία που βγάλαμε το 1982” αναφέρει ο Dickson σε συνέντευξη στον ανταποκριτή του CNN.
Η ιστορία της φωτογραφίας ξεκίνησε το 1982, όταν ήταν 19 χρονών και πήγαν στην λίμνη Copco στην Καλιφόρνια για διακοπές. Ο Dickson και ο Wardlaw ήταν φίλοι από παιδιά, ενώ με τους υπόλοιπους  έγιναν μια παρέα στο γυμνάσιο. Η μοίρα τους έφερε κοντά, όταν ένα το καλοκαίρι ξέσπασε μια πυρκαγιά, εξαιτίας ενός χαρταετού που μπλέχτηκε σε ηλεκτροφόρα καλώδια. Ανάμεσα στις 250 κατοικίες που καταστράφηκαν, ήταν και το σπίτι του Wardlaw.
…<<Νοικιάσαμε ένα σπίτι από την οικογένεια του Dickson, το οποίο βρισκόταν δίπλα στο δικό τους>>…<<Ο John και εγώ γίναμε αμέσως φίλοι>>… επισημαίνει ο Wardlaw.
Το κοινό τους ενδιαφέρον να φτιάχνουν ερασιτεχνικές ταινίες δράσης ήταν αυτό που τους έφερε αμέσως πιο κοντά.
…<<Είχαμε ένα κοινό ενδιαφέρον>>…<<Φτιάξαμε δεκάδες ταινίες από τότε, και όλοι η παρέα των 5 έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές από αυτές>>…
Ο Burney ισχυρίζεται πως αυτές οι ταινίες ήταν ο λόγος που έμειναν μακρυά από τα προβλήματα και τις λάθος ανησυχίες που αντεμετωπίζουν συνήθως τα αγόρια στην εφηβία…<<Παρόλου που ορισμένοι από εμάς συνέχισαν την εκπαίδευση τους στο κολλέγιο ή στην πολεμική αεροπορία, όπως εγώ, δεν σταματήσαμε ποτέ να γυρνάμε αυτές τις ταινίες.
…<<Μπορεί κατά διαστήματα να μην κάναμε όλοι μαζί παρέα, αλλά αυτό δεν κράταγε για παραπάνω από τρείς μήνες>>…πρόσθεσε ο Rumer-Clearly.
Αυτήν την στιγμή ο Wardlaw είναι παραγωγός ταινιών και φωτοφράφος και ζεί στο Bend του Oregon, ο Rumer-Cleary είναι μηχανικός συστημάτων και δικτύου και ιδρυτής της εταιρίας Occam Networks και αυτήν την στιγμή ζεί στο Portland του Oregon. Ο Burney είναι δάσκαλος της τρίτης δημοτικού και ζεί στην πόλη Antioch της California. Ο Molone είναι φωτογράφος και δραστηριοποιείται στην περιοχή New Orleans και μόνο ο Dickson παραμένει στην Santa Barbara, σαν ιδιοκτήτης μιας τουριστικής ιστοσελίδας.
Το αξιοσημείωτο είναι πως παρά την ηλικία τους συμφώνησαν φέτος να κρατήσουν την πόζα χωρίς να φορέσουν μπλουζάκια όπως ,τότε, το 1982.

1982
1987
1992
1997
2002
2007
2012
2017

 

Source:edition.cnn.com                                    Article: Five guys take same photo for 35 years

Theses photos are not the original editing sanchezguru.

Latest from Cosmos

Go to Top