Τα ζώδια το μήνα Νοέμβριο

in Astrology/Culture by

Τι γίνετε όταν η ενημέρωση μας όσον αφορά τα ζώδια είναι με παραμέτρους 2000 χρόνια πριν ; Ο αστρικός χάρτης αλλάζει το ίδιο και τα ζώδια μας. Περισσότερες πληριοφορίες σχετικά με αυτές τις αλλαγές τον επόμενο μήνα!

 

Ο Αιγόκερως (21 Ιανουαρίου – 16 Φεβρουαρίου)

Με την έξοδο του Άρη από τον Αιγόκερω, το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα σε βρίσκει αρκετά αποδυναμωμένο. Οι προηγούμενες εβδομάδες φαίνεται να σε εξάντλησαν. Ίσως είναι καιρός να δώσεις λίγο χρόνο στην οικογένεια και όσους έχεις παραμελήσει. Βγάλε την ένταση απ’ τη ζωή σου και προσπάθησε να ανακτήσεις τις χαμένες σου δυνάμεις.

Ο Υδροχόος (17 Φεβρουαρίου – 12 Μαρτίου)

Το πρώτο μισό του μήνα σας βρίσκει σε ένταση με τα αγαπημένα ή οικογενειακά σας πρόσωπα. Ίσως φταίει η ενέργεια που μαζέψατε όλη αυτή την περίοδο. Στον επαγγελματικό τομέα καλό θα ήταν να αποφύγετε συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος. Η είσοδος όμως του Άρη στον Υδροχόο και η έλευση του δευτέρου δεκαπενθήμερου, θα σημάνει μια νέα περίοδο ανάκτησης την ισορροπία σας.

Ο Ιχθύς (13 Μαρτίου – 18 Απριλίου)

Με τον Ερμή στον Τοξότη, οι ομαλές σας σχέσεις πιθανόν να αναταραχθούν. Γίνετε προσεκτικότεροι με το ταίρι σας γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν ανεπανόρθωτες ζημιές. Ούτε στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς. Μείνετε επιφυλακτικοί με κάθε νέα ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί. Για την υγεία δεν έχετε να ανησυχείτε άμεσα.

Ο Κριός (19 Απριλίου – 14 Μαίου)

Με την έλευση της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω, ο συναισθηματικός τομέα σας γεμίζει με θετική ενέργεια. Ίσως είναι καιρός να παραμερίσετε τα επαγγελματικά για να απολαύσετε την οικογενειακή θαλπωρή. Όσο για τα οικονομικά, είναι καλή περίοδος να δοκιμάσετε την τύχη σας. Μη διστάσετε λοιπόν, γιατί ίσως λύσει τα προβλήματα της ζωής σας δια παντός.

Ο Ταύρος (15 Μαίου – 21 Ιουνίου)

Ο μήνας που διανύουμε κυριαρχείται από την διέλευση του κυβερνήτη σας Ερμή στον Τοξότη και αυτό σας φέρνει σε θέση ισχύος στα οικονομικά. Όμως θα πρέπει να περιφρουρήσετε τα συναισθηματικά σας. Οι στενές επαφές με φίλους, καλό θα είναι να αραιώσουν αυτή την περίοδο και αντ’ αυτού να δώσετε περισσότερο χρόνο στα επαγγελματικά σας.

Ο Δίδυμος (22 Ιουνίου – 20 Ιουλίου)

Για εσάς, καθώς ο Άρης φεύγει από τον Αιγόκερω, οι σχέσεις σας αποκτούν άλλη δυναμικότητα. Πλέον πρέπει να διαχειριστείτε εντάσεις στο προσωπικό τομέα και στο φιλικό περιβάλλον. Η αντιστάθμιση θα έρθει στα επαγγελματικά σας, γιατί και αυτός ο μήνας αναμένεται να κρύβει εκπλήξεις. Μην κρύψετε τον ενθουσιασμό σας και μην αφήσετε νέες ευκαιρίες να περάσουν.

Ο Καρκίνος (21 Ιουλίου – 10 Αυγούστου)

Με χαμηλή δημιουργικότητα και ερωτική επιθυμία εξαιτίας της Αφροδίτης, θα κλείσει το πρώτο μισό του Νοεμβρίου. Σε αυτή την περίοδο θα έχετε ιδιαίτερα θετικές στιγμές στο εργασιακό σας περιβάλλον. Από το δεύτερο μισό του μήνα όμως, να αναμένετε αναζωπυρώσεις στα ερωτικά και στις κοντινές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα ευχαριστηθείτε την καθημερινότητα πλαισιωμένη από κοντινά σας πρόσωπα.

Ο Λέων (11 Αυγούστου – 16 Σεπτεμβρίου)

Στο πρώτο δεκαπενθήμερο, ο Άρης στον Αιγόκερω συνεχίζει να σου δημιουργεί προβλήματα και να σου βάζει εμπόδια. Όμως όλα αυτά θα ξεπεραστούν σιγά-σιγά, μετά την έλευση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, με την πάροδο του πρώτου μισού του μήνα. Στον επαγγελματικό τομέα οι ρυθμοί σας θα πέσουν και θα διανύσετε περίοδο χαλάρωσης, κάτι που δε σημαίνει βέβαια ότι θα μειωθούν τα έσοδα σας.

Ο Παρθένος (17 Σεπτεμβρίου – 31 Οκτωβρίου)

Το πρώτο μισό του μήνα σας βρίσκει σε ιδιαίτερα εύφορες στιγμές και στον ερωτικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα. Με τον Άρη όμως στον Υδροχόο τα πράγματα αλλάζουν το δεύτερο μισό. Με ταραγμένα οικονομικά και επαγγελματικά, μόνο ο σύντροφός σας παραμένει άγρυπνος φρουρός της ευτυχίας σας. Μη διστάσετε λοιπόν να διασκεδάσετε μαζί του και να απολαύσετε λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Ο Ζυγός (01 Νοεμβρίου – 23 Νοεμβρίου)

Ο μήνας που διανύουμε για εσάς, θεωρείται αρκετά διχασμένος. Το πρώτο μισό θα είναι γεμάτο με χαλάρωση και δεν συνιστάται καμία αλλαγή στα επαγγελματικά. Αν πάλι ψάχνετε για δουλειά, ίσως αυτή η περίοδος να μην καρποφορήσει. Όλα αυτά όμως θα αλλάξουν στο δεύτερο μισό, με τα ερωτικά σας να πιάνουν κόκκινο. Μην ξεχνάτε πως οι επενδύσεις θα σας φλερτάρουν θετικά.

Ο Σκορπιός (24 Νοεμβρίου – 29 Νοεμβρίου)

Η διέλευση από την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, προκαλεί αναταραχές και ανισορροπίες αυτή την περίοδο. Πιο συγκεκριμένα το πρώτο δεκαήμερο να είστε προσεκτικοί τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά σας. Τέλος με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και στα ταξίδια σας. Σημαντικές αποφάσεις άφηστε να παρθούν τον επόμενο μήνα.

Ο Οφιούχος (30 Νοεμβρίου – 18 Δεκεμβρίου)

Για εσάς ο μήνας Νοέμβριος χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και ισορροπία. Οι σχέσεις σας παρόλο που περνούν δοκιμασίες, σύντομα θα επανακάμψουν. Καλό θα είναι λοιπόν να μην χάνετε χρόνο σε παιχνίδια κυριαρχίας και να δώσετε όση ενέργεια σας απομένει στον επαγγελματικό τομέα. Ρισκάρετε περισσότερο, γιατί ίσως αξίζει αυτήν την περίοδο.

Ο Τοξότης (19 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Καθώς ο Άρης ολοκληρώνει το πρώτο δεκαήμερο του μήνα την διέλευση του στο ζώδιό σου, σε βρίσκει δημιουργικό και με σταθερότητα στη σχέση σου. Δώσε χώρο στους ανθρώπους γύρω σου τόσο στο συναισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Νέες αλλαγές ίσως σε οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων που έχεις θέσει εδώ και καιρό.

Latest from Astrology

Go to Top