Ο πολυαγαπημένος Gustavito δέχθηκε θανατηφόρα χτυπήματα στον ζωολογικό κήπο του El Savador

in Ecology by

<<Κανένας δεν είχε προσέξει τα τραύματα του Gustavito >>…δήλωσαν οι διαχειριστές του ζωολογικού πάρκου…<<απλά παρατηρήσαμε μια περίεργη συμπεριφορά και όταν πήγαμε από κοντά μείναμε έκπληκτοι>>.

COURTESY EL SALVADOR CULTURE MINISTRY H/EPA

Οι αρχές πιστεύουν πως ο διάσημος ιπποπόταμος που φιλοξενείτε στον εθνικό κήπο του EL Savador δέχθηκε επίθεση το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Η περίεργη συμπεριφορά του Gustavito να μην τρώει και να περνάει όλη την ώρα του στην λίμνη ήταν αυτή που κίνησε το αρχικό ενδιαφέρον των υπεύθυνων του πάρκου.

Οι κτηνίατροι που εξέτασαν το πτώμα του ιπποπόταμου κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο 15χρονος Gustavito είχε ταλαιπωρηθεί πολύ. Είχε μελανιές καθώς και πληγές από πολλαπλά χτυπήματα σε όλο του το κορμί. <<Τα χτυπήματα στα πόδια του, στον λαιμό, στο πρόσωπό, αλλά και μέσα στο σώμα του είναι πολύ πιθανόν να προκλήθηκαν επειδή ο ιπποπόταμος προσπάθησε να αμυνθεί.>> … επισημαίνει ο Vladen Henriquez, διευθυντής του ζωολογικού κήπου.

Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά οι επιτιθέμενοι χρησιμοποίησαν πέτρες, μεταλλικούς σωλήνες και ακόμη και μαχαίρια εναντίων του εγκλωβισμένου ιπποπόταμου. Οι εργαζόμενοι του πάρκου πέρασαν τις τελευταίες ώρες δίπλα στον Gustavito μέχρι την Κυριακή, όπου τελικά υπέκυψε στα τραυματά του.

These Photos are not the original. Editing Sanchezguru.

Source: The Huffington Post

Article: Beloved Hippo Gustavito Fatally Beaten In El Salvador Zoo